Saltar al contenido

Pastas y Cervezas

artesanales ecológicas

fabricadas en Lugo

artesanales

Tódolos ingredientes empregados: cereais, maltes, lúpulos, especias, lévedos e calquera outro, son ingredientes naturais, da mellor calidade e frescura. Sempre que é posible empregamos cultivares tradicionais e locais, e nunca usamos sulfitos,  conservantes ou calquera tipo de adxacente artificial.

Somos artesanos, los saberes tradicionales son los que nos nutren, de los que estamos continuamente aprendiendo, adaptando y mejorando en nuestras elaboraciones. Respetamos los tiempos de los procesos y la naturaleza de los ingredientes, para preservar sus propiedades nutricionales y organolépticas, y así obtener productos sanos, sabrosos y equilibrados.

A nosa forma de traballar foi recoñecida e esta certificada polo AGACAL, mediante o selo de calidade Artesania alimentaria, que indica que os nosos produtos son fabricados por nós, (non mercamos a terceiros para logo etiquetar coa nosa marca, algo, por desgracia, tan común) que están feitos en Galicia (Lugo), mediante técnicas artesanias, e dicir, non trampeamos os procesos, empregando sucedanos de materia prima para abaratar, por poñer un exemplo.

Siempre priorizamos la calidad frente a la cantidad

ecológicas

Empleamos unicamente ingredientes de cultivo ecológico certificado, primando la cercania, la calidad y el respeto por la tierra y las personas.
Estamos certificados por CRAEGA, con nº de registro GA/02509/I
Cerramos el ciclo de los residuos orgánicos derivados de nuestras elaboraciones, compostándolos para uso agrícola
Somos socios y consumidores de Nosa Enerxía SCG, cooperativa galega de consumidores, que comercializa exclusivamente energía de origen 100% renovable.

veganas

En los obradores de Bubela no se emplea ningún producto de origen animal.

logo gal

Entrevista .gal

Entrevista de dominio .GAL a Bubela. Compartimos a entrevista que nos fixeron dende .GAL   Grazas polo interese mostrado. ↓↓  Bubela, pastas e cervexas artesás  Bubela.gal é unha empresa de Lugo…
podcast radio galega

Entrevista da radio galega

Compartillamos a entrevista que nos fixeron esta semana os amigos de Radio Galega. Grazas a Antón Rebollido, a Raúl Villares, ao programa A tarde e a Radio Galega por darnos…
Estache bó!

Estache bo!

Grazas aos amigos do programa da TVG Estache bo! por esta receita coa nosa pasta de Castaña e centeo. Grazas ao chef Xoanqui Ameixeiras polo interese e o oficio que…
RAMEN1B

Ramen de pasta fresca

Ingredientes (para 4 persoas): Pasta Longa Fresca Bubela Artesá, 4 niños de tallarins (con cúrcuma, con espirulina, de centeo… o gusto) 1 litro de caldo de verduras ou auga 1…
OndasBrotes2

Ondas de algas con brotes

Ondas de Algas con brotes Ingredientes (para 4 persoas): 1 paquete de Ondas de Bubela Artesá Unha cunca pequena de brotes ou xerminados ao gusto. 3 dentes de allo picados…
CASTELLANO