Saltar ao contido

Sopa branca de Fideos con Cúrcuma

  • por

Sopa branca de fideos con cúrcuma

Ingredientes (4 persoas)

Modo de preparación:

Nunha pota mediana cubrir o fondo con aceite e sofritir o porro picado.

Engadir a pataca, salgar e poñer romeu o gusto. Cubrir con abundante auga e cocer 20 min ate que a pataca estea branda.

Retirar do lume, triturar e engadir auga o gusto para obter un caldo máis ou menos espeso.

Rectificar a sal, poñer de novo o lume e cando rompa a ferver engadir os fideos e cocer 4 minutos.

Decorar coas sementes de liño.

Servir quente e recen feita.

Nota: pódese ter feita unha boa cantidade de caldo, como fondo de neveira, e engadir os fideos de Bubela Artesá para ter unha cea rápida e saudable

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

GALEGO