Pastas bubela

Artesanais, integrais, ecolóxicas.

Elaboración con métodos tradicionais: os mellores ingredientes; moldes de bronce, que aportan mellor textura; secado lento a baixa temperatura, así preservamos as propiedades organolépticas e nutricionais dos ingredientes. O resultado son unhas pastas con un apreciable sabor a cereal e cocción moi rápida.

Tamén elaboramos pasta fresca, para restaurantes e tendas de proximidade, na contorna de Lugo

Nove masas: Trigo, Centeo, Espelta, Millo, trigo con Algas, centeo e Castaña, trigo e Cúrcuma, trigo e Espirulina e Tricor. Diversas presentacións: Fideo, Parafusos (fusilli), Macarrón, Ondas e Tallaríns.

DEscubre

Coñece mellor as diferentes variedades.

TRIGO

FIDEOS

CASTAÑA

MACARRÓNS

TRICOR

PARAFUSOS

CENTEO

TALLARÍNS

ALGAS

ONDAS

Cereais tradicionais

integrais ecolóxicos

MILLO

PARAFUSOS

ESPIRULINA

PARAFUSOS

prato base

ESPELTA

PARAFUSOS

CÚRCUMA

TALLARÍNS

tallarins algas

mar e terra

características

así facemos, e son, as pastas Bubela

ARTESANAIS

Os mellores cereais, técnicas tradicionais, sen presas

ecolóxicas

Ingredientes procedentes de cultivos orgánicos, respectuosos co ambiente

Cocción rápida

Lista en so 4 minutos de cocción en auga abundante

veganas

Tódolos produtos estan libres de ingredientes de orixe animal