Pastas bubela
Artesanais, ecolóxicas, veganas.
Elaboramos nos nosos obradoiros en Lugo con métodos tradicionais: os mellores ingredientes; moldes de bronce, que aportan mellor textura; secado lento a baixa temperatura, así preservamos as propiedades organolépticas e nutricionais dos ingredientes. O resultado son unhas pastas con un apreciable sabor a cereal e cocción moi rápida.
Tamén elaboramos pasta fresca, para restaurantes e tendas de proximidade, na contorna de Lugo
Oito masas: Trigo, Centeo, Broa (millo e centeo), trigo con Algas, centeo e Castaña, trigo e Cúrcuma, trigo e Espirulina e Tricor. Diversas presentacións: Fideo, Parafusos (fusilli), Macarrón, Ondas e Tallaríns.
DEscubre
Coñece mellor as diferentes variedades.
FIDEOS, PARAFUSOS, TALLARÍN, LETRAS
FIDEO, PARAFUSOS, TALLARÍNS
PARAFUSOS, TALLARÍN
características
así facemos, e son, as pastas Bubela
artesanais
Elaboradas seguindo as técnicas tradicionais
Ecolóxicas
Todos os ingredientes empregados proceden de aproveitamentos ecolóxicos
galegas
Elaboradas en Lugo
Veganas
Libres de ingredientes de orixe animal