Pasta artesanal eco bubela

Pastas bubela

Artesanais, ecolóxicas, veganas.

Elaboración con métodos tradicionais: os mellores ingredientes; moldes de bronce, que aportan mellor textura; secado lento a baixa temperatura, así preservamos as propiedades organolépticas e nutricionais dos ingredientes. O resultado son unhas pastas con un apreciable sabor a cereal e cocción moi rápida.

Tamén elaboramos pasta fresca, para restaurantes e tendas de proximidade, na contorna de Lugo

Oito masas: Trigo, Centeo,  Broa (millo e centeo), trigo con Algas, centeo e Castaña, trigo e Cúrcuma, trigo e Espirulina e Tricor. Diversas presentacións: Fideo, Parafusos (fusilli), Macarrón, Ondas e Tallaríns.

DEscubre

Coñece mellor as diferentes variedades.

TRIGO

FIDEOS

CÚRCUMA

TALLARÍNS

ESPIRULINA

PARAFUSOS

CENTEO

TALLARÍNS

ALGAS

ONDAS

Cereais tradicionais

integrais ecolóxicos

TRICOR

PARAFUSOS

BROA

MILLO E CENTEO

LETRAS

TRIGO DURO

CASTAÑA

MACARRÓNS

TRIGO

PARAFUSOS

prato base

características

así facemos, e son, as pastas Bubela