Saltar ao contido

Macarróns de Castaña e Centeo con Crema de Outono

Macarróns de Castaña e Centeo con crema de outono.

Hoxe imos preparar a nosa pasta máis outonal, feita con fariñas integrais de castaña de soutos galegos e centeo, acompañada dunha salsa cremosa que lle aporta matices sen agochar os sabores da castaña.

Imos aló!!

Ingredientes:

Elaboración

Cocemos a pasta con abundante auga seguindo as indicacións do paquete.

Para a salsa:

Nunha tixola pochar a cebola, cando estea engadir a fariña e remexer, incorporar o leite vexetal pouco a pouco sen deixar de remexer, temos que eliminar tódolos grumos. Salpimentar. A lume lento, remexer continuamente ate ter una salsa cremosa e suave. Aderezar coa noz moscada o gusto e servir xunto a pasta.

Comer quentiña, ummmm.

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

GALEGO